Angående träningsavgift VT2021

Styrelsen har beslutat att för VT2021 endast ta ut halv träningsavgift då vi inte kunnat erbjuda vare sig plats i vår lokal eller önskat antal träningstillfällen.

Kumla Kampsportförening är och förblir är en förening som existerar tack vare sina medlemmar och tyvärr går vi igenom en svår tid. Vi har fortfarande en stark anda i föreningen och vi ser med tillförsikt mot framtiden och är övertygade att vi kommer starkare ur pandemin.

Även om vi inte har kunnat nyttja vår nya fina lokal har vi dock kvar fulla kostnader för den. Föreningen tar naturligtvis tacksamt emot om man frivilligt ändå betalar full avgift för att stötta och bidra till de omkostnader vi har.

Glöm inte att fortsätta träna och anslut till de träningstillfällen som erbjuds.

Vi kämpar på!

Med vänliga hälsningar Styrelsen

Kumla Kampsportförening