Fortsatta Covid restriktioner

Tyvärr kan vi inte som vi hoppats utöka träningstillfällen i lokalen pga rådande covid-19 situation. Vi fortsätter erbjuda såväl karate- som jujutsubarn och ungdomar att träna en gång per vecka på bokade pass! Väl mött med en förhoppning om lättnader snarast! Styrelsen genom Lasse!

Angående träningsavgift VT2021

Styrelsen har beslutat att för VT2021 endast ta ut halv träningsavgift då vi inte kunnat erbjuda vare sig plats i vår lokal eller önskat antal träningstillfällen.

Kumla Kampsportförening är och förblir är en förening som existerar tack vare sina medlemmar och tyvärr går vi igenom en svår tid. Vi har fortfarande en stark anda i föreningen och vi ser med tillförsikt mot framtiden och är övertygade att vi kommer starkare ur pandemin.

Även om vi inte har kunnat nyttja vår nya fina lokal har vi dock kvar fulla kostnader för den. Föreningen tar naturligtvis tacksamt emot om man frivilligt ändå betalar full avgift för att stötta och bidra till de omkostnader vi har.

Glöm inte att fortsätta träna och anslut till de träningstillfällen som erbjuds.

Vi kämpar på!

Med vänliga hälsningar Styrelsen

Kumla Kampsportförening

Covid-19 information

Med anledning av de nya lokala direktiven som kommit idag från Folkhälsomyndigheten och och den lokala smittskyddsenheten i region Örebro har styrelsen beslutat att med omedelbar verkan tills vidare ställa in ALL träning i våra lokaler inklusive karatelägret. Detta gäller för samtliga våra grupper. Vi följer naturligtvis utvecklingen och återkommer med mer information så snart vi vet mer om framtiden
Styrelsen gm /Christer

Teknikläger karate

Shorinji Ryu Renshinkan Karate

 

Vi gör ett nytt försök

Teknikläger för stora å små

Lör    4 april   kl 10 – 16
Lunchstopp ca 13.00, alla fixar själva var och vad man äter

Plats: Idrottshallen i Sannahed

Deltagaravg:    50:-/person   vuxen som barn

Gradering för alla som vill och kan   – upp till orangebälte
ca kl 16           Graderingsavgift 70:- barn / 200.- vuxen                                                                        Anmälan:
sker genom att Swisha 123 131 29 58
alla avgifter senast 2/4
uppge ditt namn och ”läger”

Välkommen till en Givande och Rolig dag!

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande idrott och
träningsanläggningar med anledning av covid19

 

Covid19 uppdatering

Då det är svårt att köra våra kontaktsporter inomhus i grupper med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten beklagar vi att vi inte kan köra igång som vanligt tillsvidare. Majoriteten verkar för ett fortsatt uppehåll för barn och ungdomar i Jujutsu, parabudo och karate.

Måndagar och Onsdagar kommer Kent o Lasse att hålla träning utomhus för de som vill hålla igång! 17.15-18.15 för ju jutsu kidsen och 18.30-19.30 karatekidsen tillsammans med vuxna samling parkeringen sjöparken i Kumla. Kläder efter väder!

Var rädda om er!

/Lasse.