Sista veckan är här

Vi går nu in i sista veckan med ordinarie träning och det börjar bli dags för vissa av er att visa vad ni lärt er med eventuellt en gradering som följd. Tiderna är ordinarie tider hela veckan, kämpa på och LYCKA TILL !

Fotografering av träning och graderingar kommer att ske under veckan, även på avslutningen för hemsidans räkning. Om ni önskar att ni eller erat barn inte medverkar på bild, så meddela fotografen eller någon instruktör detta.

LÖRDAG 16 Dec håller vi avsluting för alla tränande uppdelat på 3 grupper, det blir träning, lekar och fika.
10.00  Knattegruppen
11.30  Nybörjargruppen
13.00  Gulbältesgruppen och Advancegruppen

Vårterminen startar vecka 2 (den 9e jan) med samma träningstider som under hösten.
Nyintagning kommer då att ske i knattegruppen och nybörjargruppen, och då gäller som tidigare att medverka på första träningarna för att säkra en plats, inga föranmälningar gäller.
Tidigare tränande behåller självklart sin plats även om de flyttats till annan grupp efter en gradering.

Karategruppen och vuxengruppen kommer att hålla vissa träningar under juluppehållet men meddelar detta via Facebook eller andra kanaler.
Parajudogruppen har uppstart av terminen 14e jan, vid intresse för medverkan eller mer information så kontakta Roger Berger familjen.berger@telia.com

Dessutom är det dags att lämna in sina ansökningar för extra resekostnader vid läger och tävling samt för startavgifter gällande terminen 1 juli – 31 dec 2017.
Läs mer på sidan Ersättningar och Försäkringar