WM Guld och fighting i Mölndal

Med fortfarande skållhett McDonaldskaffe och Mustasch dunkande i högtalarna rullade vi in i Göteborg på lördagsmorgonen, eller mer noga Mölndal och Budoklubben SHINDO för att Ella och Alina skulle delta på deras anordnade fight camp med Theresia Larsson och Jennie Brolin.


Precis till lägerstart så nås vi av det fantastiskt roliga beskedet att Kumla Kampsportförening har fått en nybliven världsmästare, Jenny Öster-Hall gjorde det hon hade ställt in siktet på och knep guldet på World Championships ID Judo 2017 i Köln, Tyskland.
Vi grattar till en härlig prestation och väntar tills vi får hylla våran mästare på klubben.

32 deltagare från flera olika klubbar runt om i Sverige hade sökt sig till Mölndal och 2 dagars stenhård träning, tyvärr höll sig olyckan framme på starten av dagen och drabbade Theresia olyckligt, vi önskar dig en skyndsam bättring. Andra med lite lättare blessyrer var gladare när det räckte med en ispåse över ögat.
Flera deltagare med SM meriter gjorde att sparringpassen höll en riktigt bra nivå och våran Ella Jakobsen fick en helg med riktigt bra träning och mycket sparring.

  
  

Lördagen avslutades med att de flesta hängde kvar ett tag och tjötade lite och sen bjöds det på tacos till kvällsmat och jättegod efterrätt,,,,Mmmmm ett speciellt Tack! för den 🙂

 
 

Söndagen fortsatte i samma tuffa tempo och framåt eftermiddagen var det var många trötta men nöjda deltagare som tackade för sig och började sin resa hemåt.

Representanter från Kumla Kampsportförening vill tacka Jan och Budoklubben SHINDO för ett jättebra ordnat läger och för möjligheten att övernatta i dojon och kommer mer än gärna på fler besök.

Till sist vill jag återigen säga,,,,,

GRATTIS JENNY…… DU ÄR BÄST !