Årets sommarläger

Sommarlägret i Åsa börjar bli en tradition för Kumla Kampsportförening, för tredje året så åker flera av våra medlemmar samt deras familjer till västkusten för att smygstarta terminen efter semestrar och skollov.

 

Förmiddagarna är vigda åt träning i olika former, men morgontabatan strax efter frukosten var något nästan alla deltog i,,,, jodå, även undertecknad!

Sen följdes förmiddagarna med olika pass allt från självförsvartekniker till träning i bojutsu (stav)

Stranden var en välbesökt plats, både för träning och bad.
På eftermiddagen finns möjligheten att sticka iväg på egen hand på en liten tur, kanske en shopping runda på GeKå’s i Ullared för de riktigt vågade. Men oftast vart det en match brännboll eller kubb, eller ännu mer bad i havet och lite krabbmete.

 

På torsdagen hade vi lyckats få Jonas Lund, instruktör och landslagsman med många meriter att komma och hålla i träningen, med gott samarbete med Mike Bengtsson och lite fighters från Shindo i Göteborg, Herrljunga och Varbergs kampsportförening så fick vi till en riktigt bra dag. Jonas är trots sin relativt låga ålder en otroligt duktig och erfaren instruktör och som det är ett rent nöje att se dela med sig av sin kunskap.

Ett speciellt tack till Henrik Madsen och Adam Billger som genom sin närvaro gjorde att passen låg på en väldigt hög nivå, speciellt när våra äldre ungdomar fick gå riktigt bra randori på avslutningspasset.
Även ett jätte tack! till våra extra föräldrar här, stormamma Linda och storpappa Fredrik samt våra instruktörer Magnus, Kent och Lasse.

En skön och händelserik vecka i Åsa är till ändå, med lite värkande muskler så tackar vi alla inblandade och hoppas att traditionen fortsätter sommaren 2018.