Kumlas resultat från WestFight Herrljunga

Söndagen 4e Februari ställde Kumlakamsport med sina 7 fighters in gps’en på Herrljunga och deras Westfight tävling. Nära 40 barn och ungdomar hade lockats till denna nybörjartävling där de fick möjlighet att testa sina kunskaper.

Det inhämtades 4 GULD och 2 SILVER under dagen som bjöd på flera tuffa och jämna matcher, bland annat Liam’s ena match där han förlorade matchen trots resultatet 9-9 då motståndaren hade fler ippon poäng. Men när alla matchers poäng var räknade stod han ändå som segrare och fick sin guldmedalj. 

 

 

Resultaten

Ivar Hedengren SILVER

Nilas Malmberg GULD

Ezmeralda Zayed SILVER

Konstantin Zayed GULD

Nellie Malmberg GULD

Liam Knutsson GULD

Även Ella Jakobsen och Alina Andersson var med och fick flera bra matcher när de lite mer erfarna fick gå lite tuffare matcher mot varandra, och fick ett bra genrep inför kommande Kodakan Open tävlingen i Hamburg. Alla deltagare från Kumla var nöjda med dagens tävlingar och ser fram emot nästa WestFight då vi själva står som värdar. Bra kämpat alla och stort grattis till era välförtjända medaljer.

Välkomna till Kumla den 10e mars.