Roliga dagar i Varberg

Varberg bjöd återigen på ett strålande väder när sommarlägret anordnades för 23:e året med ett 25-tal deltagare från flera olika klubbar i Sverige, de fick 4 dagars tuff träning i flickskolans gymnastiksal med snart 100 åriga anor. 

  

Lägret i Varberg genomsyras av en skön stämning där deltagarna förutom bra träning bygger vänskap och får roliga minnen för livet.
Alla bor tillsammans och det blir en liten kollokänsla över lägret, alla ungdomarna hänger med varandra trots åldersskillnaden och leker lekar, spelar kort eller badar i havet.

  

Andra dagen delades deltagarna in i grupper och skickades ut på stan på en uppdragstävling, att pussa en polis, hitta en vägskylt med bokstäverna E P Ö eller filma när någon i laget gjorde nått riktigt pinsamt.

  

Instruktörer som Malin Nordin, Mölndal judoklubb. Adam Billger, Budoklubben SHINDO. Jonas Lund. Söderskogs IF och
Mike Bengtsson, Varbergs Kampsportförening borgade för att det vart bra kvalitet på träningspassen.
Det är väldigt roligt att se ungdomar från klubbar som Nacka, Herrljunga, Kumla, Göteborg, Dalby med flera som i normala fall träffas på mattan som motståndare, ha så kul tillsammans.

Tack för det här året Mike, vi hoppas det blir fler gånger. Det stundar för fler läger i sommar och vi ser fram emot att så många som möjligt ansluter för roliga dagar med tuffa träningspass.

OK, ni undrar säkert vilket lag som vann uppdragstävlingen ? det var väldigt tight mellan lag 1 och 2 men med två futtiga poäng vann laget med Nisse, Neo, Nilas och Love. Och det segervrålet ekar nog fortfarande över Varbergs fästning.

Tack för bilderna
Fredrik, Tommy och Mike