En händelserik vår

Vårterminen har varit väldigt händelserik och det startade i högt tempo för Ella, Alina, Nellie och Nilas då de medverkade på årets Combat Camp i Hörby, lägret är välbesökt med bland annat flertalet världsmästare på plats och har alltid fantastiskt bra instruktörer.

I Februari var det Westfighttävling i Herrljunga och det vart några fina medaljer med hem tagna av bland annat Ivar, Ezmeralda, Konstamtin,Liam och några till. Helgen efter bar det iväg till Hamburg för Ella och Alina, Ella tog guldet och vann bland annat mot regerande junior Europa och världsmästarinnan, Alina tog ett brons.

I slutet av februari var Jenny Öster-Hall på Örebro slott och fick ta emot pris för sina fina prestationer som toppades med ett WM guld i para-judo.

10e mars hölls en Westfighttävling i Kumlahallen och över 60 fighters hade lockats till eventet, flera av våra både yngre och äldre fighters provade på att tävla för första gången. 7 April hölls Nybro Energi Open och Liam, Ivar och Alfred var på plats och kämpade om medaljerna, samtidigt hölls i våran egna dojo Renshinkan Karate läger med inbjudna instruktörer Hannu Nietosvouri och William Candelario, 3 dagars träning och en avslutande gradering för flera i Karategänget.

Det vart fina medaljer av judogänget med Nathalie, Ida, John och Jenny i Holland, en av de största judotävlingarna i världen, i juni presenteras vilka som tagit platser i OS truppen men chansen finns och det ser ljust ut.

Ella, Nellie och Alina besökte SHINDO i Göteborg och deltog på deras Fightcamp, ett otroligt bra arrangerat läger av Jan Olsson med instruktörer som Jonas Lund, Fredrik Widgren, Karl Dahlgren med flera, vi ser fram emot nästa läger.

 

I maj var det tävling i Göteborg och 8 fighters åkte dit och kämpade.

Niclas Sjöberg, Emil Gustafsson, Daniel Norrgård och Fredrik Sandberg från Jujutsu Ryu för att hålla klubbledarträff, fightteam träning och en Dan gradering. Graderingen gick bra och vi önskar ett stort grattis till Jesper Berger.

Även flera av våra yngre medlemmar har graderat eller kommer att gradera den kommande veckan, väl kämpat alla och grattis till era nya bälten.

Missa inte att delta på vårat avslutningsläger i Sannahed den 16e och 17e Juni, det blir träning i olika former både för vuxna och barn, kostnaden är 50 kr per dag.

2-5 Augusti är det även sommarläger i Åsa med mycket träning, lekar och bad. Kostnaden per person är 170 kr per övernattning och då ingår även all mat som serveras.