Kumlas resultat på WestFight Karlstad

WestFight med Kenny Friman och Mike Bengtsson hade hittat till Karlstad Kampsportförening på lördagen för att köra säsongens andra WestFight tävling, med sig hade dom fighters från Herrljunga, Göteborg och Varberg. Förutom alla lokala Karlstad fighters så hade vi från Kumla och Köping hittat dit.

 
 

Kumlas mer erfarna fighters som Agnes, Nellie, Alina och Nilas fick tuffa och bra matcher, men fick även agera coacher för de yngre förmågorna som Kumla Kampsport nu fått in i tävlingsgruppen.
Både Ivar och Hugo tog GULD i sina respektive klasser och Willy en fin SILVER medalj !

 

Härligt kämpat och riktigt roligt att se några riktigt snygga kast på så unga fighters,,, framtiden ser ljus ut.
Övriga medaljer. Alina GULD. Nellie GULD. Agnes BRONS. Nilas BRONS

WM Guld och fighting i Mölndal

Med fortfarande skållhett McDonaldskaffe och Mustasch dunkande i högtalarna rullade vi in i Göteborg på lördagsmorgonen, eller mer noga Mölndal och Budoklubben SHINDO för att Ella och Alina skulle delta på deras anordnade fight camp med Theresia Larsson och Jennie Brolin.


Precis till lägerstart så nås vi av det fantastiskt roliga beskedet att Kumla Kampsportförening har fått en nybliven världsmästare, Jenny Öster-Hall gjorde det hon hade ställt in siktet på och knep guldet på World Championships ID Judo 2017 i Köln, Tyskland.
Vi grattar till en härlig prestation och väntar tills vi får hylla våran mästare på klubben.

32 deltagare från flera olika klubbar runt om i Sverige hade sökt sig till Mölndal och 2 dagars stenhård träning, tyvärr höll sig olyckan framme på starten av dagen och drabbade Theresia olyckligt, vi önskar dig en skyndsam bättring. Andra med lite lättare blessyrer var gladare när det räckte med en ispåse över ögat.
Flera deltagare med SM meriter gjorde att sparringpassen höll en riktigt bra nivå och våran Ella Jakobsen fick en helg med riktigt bra träning och mycket sparring.

  
  

Lördagen avslutades med att de flesta hängde kvar ett tag och tjötade lite och sen bjöds det på tacos till kvällsmat och jättegod efterrätt,,,,Mmmmm ett speciellt Tack! för den 🙂

 
 

Söndagen fortsatte i samma tuffa tempo och framåt eftermiddagen var det var många trötta men nöjda deltagare som tackade för sig och började sin resa hemåt.

Representanter från Kumla Kampsportförening vill tacka Jan och Budoklubben SHINDO för ett jättebra ordnat läger och för möjligheten att övernatta i dojon och kommer mer än gärna på fler besök.

Till sist vill jag återigen säga,,,,,

GRATTIS JENNY…… DU ÄR BÄST !

Flerfaldig BJJ mästare på besök.

Tisdag 17:e oktober kommer Robin Bohlin till Kumla Kampsportförening för att hålla i vuxenpasset, med sig har han även Astrid Schölin.
Robin tränar BJJ på Frontline Academy i Örebro och har trots sin unga ålder en rätt makalös meritlista.

Double Bronze Worlds 2017.
Silver in NoGi worlds 2016 and bronze in Open weight.
Double gold Europeans NoGi.
Swedish national Champion 2016.
Gold in Finnish Open 2017.
Gold in Finnish Open NoGi 2017 and bronze in open weight.
Double gold IBJJF Rome.
Double gold IBJJF Washington.

Missa inte denna chansen.
Osu ! 

Renshinkan Karate läger i Kumla

 Shorinji Ryu Renshinkan Karate

 

Träningsläger
25-26 nov

Moment:     * Indori     * Kata     * Kumite     * Kooboo     * Yakusuki Kumite

med Hannu Nietosvuori, 6 Dan Kyoshi Renshinkan Finland.

Läger start Lördag kl 10 -16.00  Gradering 16.00 – 17.30 (lördag)
Söndag 10 – 15.00. Lunch 12 – 13.30 båda dagarna, Var och en ordnar sin egen lunch, micro finns i köket och lunchrestauranger i närheten av dojon.

Deltagaravgift: 100:- / pers / dag    Graderingsavgift: 250:- inkl karatepass

Anmäl dig (Bindande) till Jukka Kortesmäki 072 514 22 02
Anders Mild 070 684 74 63   Lars Bolinder 070 958 05 17

 

Välkommen alla till givande och roliga dagar.