Introduktionsläger Shorinji Ryu Renshinkan Karate

På onsdagar 18.30 så möter ni ett nytt ansikte i dojon, Jukka Kortesmäki.

Jukka började med karate som 12 åring i Smedjebacken i Dalarna men bor numera i Fjugesta, och har nu hittat till oss i Kumla. Karatestilen heter Shorinji Ryu Renshinkan ” det lilla skogstemplet” men han har även flera års erfarenhet av thaiboxning och vanlig boxning. Till att börja med så delar Jukka och Lasse på instruktörsbiten för onsdagarnas träning, som framöver blir mer koncentrerad på stående fighting och är för tränande från både vuxen och ungdomsgruppen.

6-7 Maj hålls ett introduktionsläger i Kumla kampsports dojo med Hannu Nietosvuori, 6 Dan Shorinji Ryu Renshinkan från Finland.

Anmäl deltagande på lägret till
Jukka Kortesmäki  072 514 22 02
Anders Mildh  070 684 74 63
Lars Bolinder  070 958 05 17 

Klubbkampen 3 i Kumla

Under lördagen anordnades KLUBBKAMPEN 3 i Kumlahallen, dagen inleddes med en tyst minut för att hedra offren i det tragiska som hände i Stockholm under fredagen.

 

3 träningspass ledda av Roger Berger, Lars Bolinder och Magnus Hansson.

Deltagare från Kumla Kampsports Para-Judo och Jujutsu, Karlstad Kampsportförening, KMA Köping och Dynamix Köping gjorde att träningen vart givande och den avslutande tävlingen hård och spännande.

Grattis alla medaljörer och tack för att ni kom och gjorde Klubbkampen 3 till en lyckad tävling, träna på så ses vi igen till hösten när Klubbkampen fortsätter.