Kallelse till årsmöte 2020

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE LÖRDAG 21:e MARS  kl. 12.00

PLATS FÖR MÖTE:

          Köpmangatan 25 A             mitt emot klubblokalen


 

Rösträtt vid årsmötet har medlemmar som betalt sin avgift samt fyllt 15 år.

Styrelsen söker medlemmar som är intresserade av att åta sig uppdrag i styrelsen

Eventuella motioner och intresseanmälan för styrelseuppdrag skall vara nuvarande styrelse tillhanda senast 7e mars 2020
använd gärna brevlådan i köket, direktkontakt med ordförande Kent Marksjö eller skickat till mail@kumlakampsport.se

 

Hjärtligt välkomna  // Styrelsen

ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT KLARTECKEN ATT BÖRJA FIXA I VÅR NYA TRÄNINGSLOKAL

 

 

Därför söker vi medlemmar och föräldrar som känner att de kan avsätta lite tid för att iordningställa lokalen under våren.
Första arbetshelgen i nya lokalen på Hagendalsvägen 7B (gamla Sko Paradiset, granne med Sveas Cafe) är Lör 22 och Sön 23 Februari.

START  KL 09.00     Föranmäl gärna intresse

MVH Kumla Kampsportförening

Viktigt meddelande från

Antalet deltagare i våra träningsgrupper börjar bli fulla, före ett eventuellt intag så kontaktas ansvarige instruktör för respektive grupp för klartecken.

Från och med 1 Februari MÅSTE träningavgiften för medlemmen vara betald för att då delta i träningen. Se vidare på hemsidan för tider och priser.

Vi ses på mattan.

 MVH. Styrelsen och instruktörer

Jujutsu WM 2019

Förenade Arabemiraten och Abu Dhabi har under 9 dagar stått som värd för Ju Jitsu WM, ett storslaget event med 1500 deltagare som ville kämpa om medaljerna i Fighting, Newaza/Jiu Jitsu och Duo i både junior, senior och masters. Team Sweden Jujutsu bestod av 18 tävlande samt coacherna Martin Ingholt, Rob Haans, Roger Berger och Michael Kuntz.

WM inledes med juniorerna och tidigt på söndag morgon var det dax för Kumla Kampsports Ella Jakobsen att kliva in i tävlingen, denna nyss fyllda 16-åring vann alla matcher på ett imponerande sätt och utklassade sitt motstånd med vinst på full ippon i samtliga matcher.

  

Elias Ingholt kämpade sig till final men räckte tyvärr inte hela vägen den här gången men ett välförtjänt silver vart belöningen.


Svenska domare på plats i Abu Dhabi, Jonas Elfving, Janet Smedberg och Niclas Sjöberg.

Kumla Kampsport hade fler representanter i landlaget, Jenny Öster-Hall och Nathalie Frisk deltog i Newaza/Jiu Jitsu samt Duo under WM tävlingarna i Abu Dhabi, dessutom ökade dom på den Svenska medaljskörden med ett guld för Jenny och ett silver till Nathalie i Newaza/Jiu Jitsun och ett gemensamt guld i Duo.

  
Förutom glädjen över framgångarna för Kumla Kampsports representanter i landslaget, så var det riktigt roligt att se Emma Lette hålla för trycket och ta ett WM guld igen, och att se William Seth Wenzel gå upp en viktklass och ända nå ett brons och alla andra Svenskar som kämpade sig till medaljer och fina placeringar.
Finalen i herrar fight -77 kg mellan Fransmannen Percy Kunsa och Fredrik Widgren hade alla chanser att bli en fantastik match och gjorde nog ingen besviken, förutom en del Fransmän. Fredrik som länge varit nära att få sitt WM guld fick nu revanch på Kunsa och den här gången vart det en skön och säker vinst och ett efterlängtat WM guld.
 
SVENSKA MEDALJER UNDER JUJUTSU WM ABU DHABI 2019
5 GULD
3 SILVER
4 BRONS

Kumla Kampsportförening gratulerar samtliga medaljörer och tackar deltagarna för alla spännande matcher.